Kisteherautó szerviz szolgáltatások

autószerviz Budapest, autóvillamossági szerelő Budapest, kisteherautó szerviz, autóalkatrész, olajcsere, műszaki vizsgáztatás

 

A Berni Autó Kft. minden típusú személy- és kisteherautó teljes körű javítását vállalja, de kiemelten az alábbi gyártmányú kisteherautók és furgonok javítására szakosodtunk:

  • Fiat Ducato, Renault Master, Citroen Jumper, Citroen Berlingo, Mercedes Sprinter, Mazda és Kia gyártmányok

 

A Berni Autó Kft. szolgáltatásai:

 

  • Komputeres diagnosztika - a legújabb technológiával, több éves tapasztalattal és kiváló referenciákkal rendelkező együttműködő partnerrel.
  • Időszakos szervizelés és karbantartás: pl. motor javítás-felújítás, futómű-, fék-, kipufogó-, gyertya-, levegőszűrő-, benzinszűrő-, gázolajszűrő-, pollenszűrő-, kuplung javítás és csere.
  • Műszaki vizsgáztatás (vizsgára való felkészítés és vizsga lebonyolíttatása): akár egy nap alatt!
  • Önindító, generátor részletes javítása, cseréje.
  • Olajcsere minőségi motorolajokkal, kedvező árakkal, akár gyári olajok felhasználásával: BMW, Ford, Opel.
  • Autóalkatrész forgalmazás, (rövid beszerzési határidővel), fékbetétek, féktárcsák, szűrők, vízpumpa, önindító, generátor, vezérlés, kuplung, gömbfejek, tartóbakok, lengéscsillapítók, tömítések, stb.

 

Az általunk beszerelt autóalkatrészekre a beszállító által biztosított garancián felül a munkánk szakszerűségéért személyes pénz visszafizetési garanciát* vállalunk.

* Azaz díjmentesen kicseréljük az autóalkatrész t, ha az a garanciaidőn belül meghibásodik, ill. visszatérítjük a munkadíjunkat, amennyiben egy alkatrész meghibásodását bizonyíthatóan az általunk szakszerűtlenül végzett beszerelés okozta volna.

 

Ügyfeleinknek szeretnénk segíteni hogy rendszeresen karbantartott és üzembiztos kisteherautókkal végezzék napi munkájukat, ezért:

  • A kisteherautókról nyilvántartást vezetünk: típus, rendszám, alvázszám, motorszám, évjárat, műszaki vizsga érvényesség feltűntetésével. A műszaki vizsga közeledő lejáratáról értesítjük Ügyfeleinket és az előre megbeszélt időpontban meg is hosszabbíttatjuk azt.
  • Az időszakos karbantartási munkához a szükséges autóalkatrészeket előre megrendeljük, hogy a megbeszélt időpontra minden a rendelkezésre álljon, és a járművek a lehető legrövidebb időn belül újra a Berni Autószerviz Budapest Kft. Ügyfelei rendelkezésére álljanak.


Berni Autó Kft. - a megbízható kisteherautó szerviz specialista! Legyen szó műszaki vizsgáztatásról, olajcseréről, vagy autóalkatrész cserével járó javíttatásról, ha a Berni Autó Kft -re bízza kisteherautóját, és személyautóját, gyorsan, szakszerűen, az Ön pénztárcájáéhoz mérten orvosoljuk a problémát.